Станков жегна канарите: Смешно е да се оплакват от съдията

Спорт

06-12-2013, 15:30

Снимка:

Андро Дюлгерян, архив

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Ние заслужено сме на това място в класирането, за Ботев - не знам, смята треньорът на Локо

Треньорът на Локо (Пд) Сашо Станков жегна градския съперник Ботев преди дербито между двата отбора в неделя. Станков се учуди от факта, че канарите ще подават контестация срещу съдийството на мача им с ЦСКА и намери това за смешно:

Ето какво каза днес наставникът на черно-белите:

Питате ме за оплакването от съдийството от страна на Ботев в мача с ЦСКА? Не искам да влизам в подробности, защото не се занимавам със съдиите, особено на други срещи. Но гледах мача внимателно, даже и сега дори да дойда при вас отново го наблюдавахме.

Не виждам какви основания могат да имат Ботев за този двубой, въпреки че това си е изцяло тяхна работа. Не знам какво повече биха искали. Мисля, че даже подават контестация за съдийството – това си е техен проблем, но на мен ми е малко смешно.

Защо да не съм очаквал да сме на трето място с равен брой точки с Ботев? Нормално е да се намираме на това място, след като заслужено победихме в много двубои. Играхме добре. Не може през целия шампионат да сме на върха на възможностите си, естествено, че има и спадове.

Но мисля, че заслужено се намираме на тази позиция. Не знам дали е заслужено Ботев да се намира на тази позиция – не искам да навлизам в кухнята на другите отбори.