10 неща, които мъжете НЕ искат за Коледа

Животът

07-12-2013, 10:51

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жените имат 24 задачи за Коледа, а мъжете само пет

Празниците през декември

Можем да ви помогнем, за да зарадвате любимия

В сезона на подаръците най-голямата грижа за всички като че ли става избора на най-подходящото нещо за всеки близък. И, ако е сигурно, че жените се радват на бижута и хубави парфюми, то при мъжете положението е малко по-сложно… Не можем да ви дадем универсални съвети за това с какво точно да зарадвате половинката си по празниците, но пък можем да ви помогнем като разкрием от кои дарове под елхата ще остане най-малко очарован.

1. Ваучер за… каквото и да било

Да, мъжете са практични същества, но подарък като ваучер за услуга или стока по избор биха приели само от братовчед си или най-близкия си колега. Ако обаче дамата на сърцето им реши да ги изненада с подобен “дар”, то те ще погледнат на него като на плик с пари, което означава, че реално избират подаръка си сами.

2. Бижута

Този тип подаръци дразнят мъжете по около 1 000 000 причини. Най-важните сред тях са: силният пол не обича да носи бижута и скъпите украшения биха накарали всеки мъж да се чувства зле от факта, че жена му е похарчила цяло състояние, пише ladyzone.bg.

3. Тиган

Никога не подарявайте на мъжа си каквато и да било посуда, освен ако той не е готвач. Подобен жест се приема за нетактичен и издава леко пасивно-агресивно отношение от страна на жената. В крайна сметка, помислете си как бихте се почувствали, ако намерите прахосмукачка под елхата.

4. Билети за балет

Или за опера… Или за представлението на любимата ви танцува трупа… Мъжете по принцип са склонни към културни “приключения”, но са твърдо на мнение, че едно такова изживяване не може и не трябва да заменя коледния им подарък. Това е същото, като да му сервирате броколи за десерт след вечерята..

5. Ваучер за “пълна програма” в спалнята

Обещанието да осъществите всичките му сексуални фантазии вече е нещо изтъркано. А и коя жена би искала да й се “плаща” за секс… освен проституката?

6. Книги на вашия любим автор

Твърдението, че книгата е хубав подарък за мъж, е мит! Да му купите книга за него означава да го обречете на четене “по задължение”, а не за удоволствие. Истината е, че за него това е губене на време.

7. Бебешки дрешки и играчки

Ако сте решили да съобщите на половинката си, че ще става татко, определено не това е начинът. Не това е начинът и да му подскажете, че трябва да поработите по въпроса. Мъжът предпочита подаръци за собствена употреба!

8. Куфар

“Какво намекваш: че искаш да пътуваме по-често, да заживеем заедно или просто да си събера багажа?” Ето такива мисли се раждат в главата на мъжа, ако намери картичка със своето име, окачена на куфар под елхата.

9. Снимка в рамка

Това е нещо, подходящо за подарък за родителите на двойката… Не и за мъжа в нея! Ползвайте ваши общи снимки за картички, които да разпратите на роднините си.

10. Любов

Любовта е най-големият дар, тя кара света да се върти, тя е всичко, от което се нуждаем… Неоспорими факти! Но кажете ли на мъжа до себе си, че това е коледният му подарък, той автоматично ще си помисли: “Искам нещо, което мога да разопаковам”. И в случая няма значение колко романтична натура е всъщност…