Благотворителен базар в подкрепа на Алекс

Мисия Добрич

08-12-2013, 17:18

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Набраните средства ще бъдат прибавени за лечението на Александра Маркова

Благотворителен Коледно-новогодишен базар в подкрепа на 7-годишната Александра Маркова, болна от ДЦП и епилепсия, отваря врати на 10 декември, вторник, на първия етаж в МОЛ - Добрич.

В базара ще бъдат предложени красиви сувенири, ръчно изработени от деца и възрастни от  Добрич, София, Пловдив, Стара Загора и други градове, както и от наша съгражданка, която живее в Испания. Те са дарени в подкрепа на Алекс по молба на майка й Стела Илиева, отправена чрез фейсбук. Хората с добри сърца от цялата страна изработиха сувенири чрез декупаж, има карвинг свещи, картички, свещници, коледни венци, фибички и диадемки и други. В дните преди Нова година от базара ще могат да бъдат закупени и сурвакници. Ще бъде предложен и ваучер за фотосесия, дарение от фотограф от Добрич.
„Мили хора, заповядайте от 10 декември, за да се заредите с коледен дух и да помогнете на едно невинно дете да живее, не просто да съществува», призозава Стела Илиева.

Набраните от базара средства ще бъдат прибавени към сумата за продължаващо лечение на Александра Маркова в клиника «Мечта» в Голдап, Полша, което ще започне през пролетта.
Банковата, сметка, чрез която се набират средства е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич. Титуляр Александра Маркова.