Коко: На по-добър терен щяхме да бием Ботев

Спорт

09-12-2013, 14:24

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

С Валери Божинов сме приятели, но не е ставало въпрос за трансфер при нас, обяви босът на Локо (Пд)

Босът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев се съгласи да даде кратко интервю пред Sportonline.bg, в което коментира както твърденията, че Валери Божинов може да заиграе на "Лаута", така и пловдивското дерби и нападките от страна на градския съперник.

Вчера "смърфовете" завършиха при равенство 0:0 срещу "канарчетата" на своя стадион, а след срещата гостуващият отбор имаше сериозни претенции към качеството на терена, като дори Сашо Александров си позволи да определи противника като селски отбор.

"Наистина теренът ни не бе в много добро състояние, но ние опитахме всичко възможно, за да може той да става за игра. Каквото обаче е било за Ботев, такова е било и за Локомотив. Аз дори мисля, че ако теренът беше в по-добро състояние, тогава щяхме да оползотворим някое от многото положения, които създадохме и да стигнем до крайната победа. Според мен ние заслужавахме трите точки в това дерби", заяви Динев пред Sportonline.bg.

Не бе подмината темата и за Валери Божинов. Бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити в последно време се овърта около "Лаута" и започнаха спекулации, че Коко Динев го е уговорил да се състезава за отбора.

Собственикът на пловдивчани обаче каза, че двамата са просто приятели и не е ставало изобщо на въпрос атакуващият футболист да премине в тима.

"Двамата просто сме приятели и не е ставало на въпрос той да заиграе в Локомотив", каза Динев.

"Не сме си поставяли цели, има още доста време до края на сезона и едва след това ще видим къде ще се намираме в класирането".

"За момента се представяме много добре и се надявам да продължим със силните игри и за напред".

"През зимата няма да взимаме нови футболисти, освен ако не продадем някой от настоящите си играчи, след като вече взехме Мендес", завърши Динев.