Над 10 по Рихтер за 8 декември в White Bar

Пловдив Лайф

09-12-2013, 17:04

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Вкусни специалитети и Irish Coffeе Band за 11 декември

Пловдив бе разтърсен, но не от земетресение, а от най-якия купон за 8-ми декември. Степента на труса е над 10 по Рихтер, това сочат данните на Института по забавления в страната. Много музика, шоу и усмивки подариха на студентите домакините от White Bar на хотел "Лайпциг".

Трудно бе да се измери с точност мощността на партито, но резултатите бяха видими –  усмихнати лица, жадни за забавления младежи, уникална банда и красива певица.

Irish Coffeе Bandдобре - познати на родна земя с изявите си по квалитетни пиано барове, и прелестната певица Силвия, която остави родния си град София, за да се забавлява с майнички на студентския празник, държаха пловдивчани цяла нощ на крака. Столичанката блестеше с микрофон, акростиран в камъни, но всъщност лъчезарната й усмивка плени пловдивските студенти. Бандата пък изпълняваше и най-дивите желания на публиката от български поп песни до хард рок парчета.

Около полунощ гостите на White Bar си изтеглиха късметчета, но не от баница, а директно от фонтана в средата на заведението. Едни навиха ръкави, други дори не се замислиха и се "гмурнаха" в студената вода.

В края на вечерта бе кулминацията на студентския празник - томбола с награди. Елисавета, която бе дошла с колеги от университета и късметът бе на нейна страна, защото тя си тръгна с чисто нов плазмен телевизор. Таблетът и романтичният уикенд за двама в президентския апартамент на хотел "Лайпциг" ги отмъкнаха представители на силния пол.

В сряда White Bar Ви кани на официалното откриване на своята кухня. Вкусни специалитети и Irish Coffee Band очакват всички пловдивчани на 11 декември на зашеметяващо коктейлно парти. Заповядайте!