НАП погна най-богатия чалгаджия

Добрич Лайф

09-12-2013, 17:41

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Фолкпевецът Джамайката не плаща никакви данъци

Фолкпевецът Джамайката не плаща никакви данъци, кара няколко коли – БМВ и Ауди, носи дебели масивни ланци и демонстрира много висок стандарт на живот

Националната агенция по приходи е получила стряскащи сигнали за няколко родни певци, работещи самосиндикално и не под опеката на някоя фирма. Един от тях е популярния чалгаджия от ромски произход Джамайката, пише lifestyle.bg.

Култовият певец се слави като един от най-оборотните певци из частните партита и според запознати изкарва луди пари.

„Джамайката не плаща никакви данъци, не е плащал никога и здравни осигуровки. Kара няколко коли - БМВ и Ауди, носи дебели масивни ланци и демонстрира много висок стандарт на живот. Няма договор към нито една фирма, за да може да прибира всичко за себе си и да не дава за данъци. По богатите ромски сватби прибира космически хонорари, такава ни е информацията и имаме много доказателства.", коментират пред kliuki.ws добре запознат източник от НАП.

Изпълнителят нашумя през последните години покрай дуетите си с Тони Стораро, Теди Александрова и Ангел. Той бе "изключен" от концерта на "Планета" по случай 12-ия рожден ден на музикалната телевизия заради пеене "на черно", без да се отчита на работодателя си инж. Митко Димитров.