Златен скункс за бултрасите заради грешна хореография

Спорт

10-12-2013, 12:58

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Фенове на Локо масово обръщат снимки наопаки във Фейсбук

Феновете на Ботев са обект на сериозна подигравка от страна на съперниците им от Локо заради големия гаф, който сътвориха по време на градското дерби на 8 декември.

В началото на мача бултрасите разпънаха в своя сектор огромен плакат, на който бе изрисуван древен воин. Проблемът обаче дойде от факта, че транспарантът по грешка бе обърнат наопаки и реално цялата предварителна подготовка на жълто-черните фенове се обезсмисли.

Това е и причината нито един от сайтовете на Ботев – официалния и фенските, да не публикуват снимки със сгрешената хореография.

На всичко отгоре бултрасите са копирали идеята именно от агитката на Локо, която в последните две дербита на стадион „Христо Ботев” направи подобна хореография.

Може да видите оригиналните идеи от снимките в материала.

В резултат на всичко това в социалната мрежа Фейсбук фенове на Локо масово обръщат снимките от своите профили обратно, за да се кодошат с жълто-черните си футболни съперници.

Някои от черно-белите запалянковци дори призовават от предаването "Господари на ефира" да връчат Златен скункс на фенклуба на Ботев за големия гаф.