Виж какво не бива да правиш в началото на новата година!

Животът

11-12-2013, 11:15

Снимка:

интернет

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

10 решения, които няма нужда да се появяват в списъка ти

Ние се отнасяме по същия начин към новогодишните решения както и към правилата – някои просто са създадени да бъдат нарушени. Ето десет решения, които няма нужда да се появяват в списъка на нито едно  момиче през 2014-а.

1. Да напуснеш работа и търпеливо да изчакаш мечтана възможност за кариерата ти да се появи от само себе си.

Забрави за решението си, запали колата и разпусни на някоя близка дестинация. Успокой желанието си за промяна, като усвоиш ново умение – запиши се на курс по бойно изкуство или научи нов език.

2. Да свалиш пет килограма.

Горещите знаменитости като Джесика Бийл, Бийонсе и Шакира са живото доказателство, че кльощавите мацки не са на мода и всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава извивки.

3. Най-накрая да спечелиш отново бившия си приятел.

Продължи напред. Даваме ти официално разрешение да потърсиш помощ от терапевт, ако положението е сериозно.

4. Да правиш покупките си само според последните модни тенденции.

Няма нищо лошо да робуваш на модата, но опитай да робуваш на по-евтините модерни парцалки, за да не се налага да отслабнеш принудително заради скъпите си вкусове. Освен това неписаните модни правила сочат, че не всичко, което се носи през този сезон, е перфектно попадение за твоята фигура.

5. Да промениш твоя човек.

Докато някои малки доизкусурявания в поведението на гаджето ти са си съвсем в реда на нещата (не всички мъже притежават невероятни способности в целувките по рождение, но пък има как да се усъвършенстват!), ако думата „проект“ би могла да опише приятеля ти, по-добре да се завърнеш към реалността. 

6. Да утроиш броя на приятелите си във Facebook.

Колкото по-малко време прекарваш в закачки с дале-е-ечни познати, които не си виждала от години, толкова повече време ще имаш, за да го прекараш с хората, които наистина цениш и уважаваш.

7. Да откажеш калоричната храна. Ако елиминираш всяко вкусно изкушение от менюто си (шоколада например, м-м-м), най-вероятно единственото, което ще постигнеш е да се натъпчеш здравата, когато започнеш да освирепяваш за сладкиши. Това от своя страна ще доведе до ужасни угризения още преди края на януари...

8. Да гледаш много по-малко телевизия.

Релаксът и разсейването от стреса за малко пред добрия стар телевизор, дори да е всяка вечер, е напълно безвредно.

9. Да спестяваш повече.

Да си го кажем направо: на фона на настоящото икономическо положение, ни се налага да сме щастливи от факта, че успяваме да поемем наема, сметките и някоя и друга глезотийка.

10. Да не увеличаваш прекалено много бройката си.

В редовния и разнообразен сексуален живот няма нищо лошо или грешно, в случай че не пропускаш контрацепцията.