Ники Михайлов публично доказа любовта си към Алисия (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

11-12-2013, 17:03

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Футболистът към певицата: Бебчо, всичко мое е и твое!

"Бебчо, всичко мое е и твое!", написа Ники на Алисия. С думите си той трогна феновете и за пореден път показа, че с певицата са двойка, при това много влюбена.Те дори вече не се пазят особено от хорски очи.

В профила на Ники се появи фото с два лъскави автомобила с напълно идентични номера, където фолк звездата е отбелязала шеговито, че един от тях й принадлежи. В отговор Ники не само потвърждава този факт, а се пъчи като особено щедър: „Всичко мое е и твое!”.

Изглежда играчът е готов да споделя не само живота си с Алисия, но и всяка скъпа придобивка, с която разполага. Бурни ръкопляскания от страна на почитателите, които са просто във възторг от развръзката между Ники и Алисия.

Такива многозначителни послания си разменят в мрежата, че всеки фен на романтиката въздиша и ги поздравява. Няколко снимки показват как стоят всъщност нещата между уж скъсалите Ники и Алисия.

Певицата също не пести виртуални ласки към половинката си – забелязват се също плюшени мечока, които тя е описала като „аз и гаджето”. Ники пък веднага е харесал определението й и е пуснал няколко сърца в подкрепа.

Вижте сами, че Ники и Алисия са по-свързани от всякога – те горят от силна любов един към друг!