Джоли припаднала на снимачната площадка?

Анджелина Джоли е припаднала на снимачната площадка на новия си филм 'Unbroken'

Актрисата, която е режисьор на филма, e отслабнала драстично, в момента е 42 кг. и едва се държи на краката си, пише сензационно в новия си брой National Enquirer, цитиран от Lifestyle.

"Тя беше изтощена от много работа и пътувания, и тъй като е много слаба напоследък, се срина по време на снимките на филма в Австралия", казва източник пред списанието.

Когато Анджелина паднала на земята, екипът й не разбрал какво точно се случва. Първоначално помислили, че играе. След това я отвели настрани, надявайки се да не е сериозно болна или още по-лошо - мъртва. Брад Пит също си изкарал акъла, защото помислил, че е получила сърдечен удар.

Въпреки че била ужасно бледа и едва си поемала дъх, Джоли отказала да отиде в болница. Починала си малко и се върнала на работа.

През ноември списание OK! писа, че актрисата има сериозни здравословни проблеми. Според списанието тя не е трябвало да се връща на работа едва 6 месеца след двойната мастектомия.

Самата Джоли преди дни призова медиите да спрат да притесняват феновете й, защото тя се чувства добре и не умира.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен