Рапарът Лео: Всички българи са мързеливи

Без цензура

13-12-2013, 17:44

Снимка:

Тв7

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

Лео обиди всички българи, обявявайки индиректно техния мързел

Италианецът каза вчера в Къщата, че в Италия се работи много здраво и затова той е избрал да живее в България. Лео подчерта, че не иска да обиди българите, но всъщност точно това направи. Рапърът намекна доста грубо, че в България цари мързел и липса на желание за ангажираност, пишат от клюки. На Апенините било друго. Там се работило усилено във всички делнични дни, а през почивните на малцина им се излизало някъде, защото били толкова изморени хората, че предпочитали да разпуснат вкъщи и да отпочинат добре преди тежката нова седмица.

Това изказване може да коства много на Лео, защото в риалити формати като Биг Брадър обикновено национализмът играе основна роля. Всъщност именно това вече веднъж изигра злощастна роля за Лео, когато загуби на финала на „Биг Брадър 2″ от Миро, въпреки че спечели много почитатели с чувството си за хумор.

В „Биг Брадър Ол Старс“ италианецът е доста по-пасивен, но старите симпатии към него още са живи, което го прави фаворит за титлата дори. Изказването му за българите обаче може да се окаже фатално за Лео.