Гонзо се облизва за резерва в Лудогорец

Спорт

14-12-2013, 12:14

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

24-годишен изпълнител е една от първите опции на треньора на Черно море

Играч на шампиона Лудогорец влиза в плановете на наставника на Черно море Георги Иванов за зимна селекция, твърди “Тема Спорт”.
Гонзо желае в състава си нападателя Димо Бакалов. Треньорът вече съобщи, че ще търси засилване на конкуренцията в предни позиции, а 24-годишният изпълнител е една от първите му опции. Според запознати треньорът на Черно море се е спрял именно на Бакалов, тъй като ще може да го използва по целия фронт на нападението.

Играчът е твърда резерва при разградчани и не е изключено да бъде освободен през зимната пауза. Именно това чакат моряците, тъй като не са склонни да плащат трансферна сума. Те вече са готови с оферта към юношата на Сливен, като ще я отправят В момента, в който той стане свободен агент. През този сезон Бакалов взе участие в едва 6 мача на Лудогорец от А група и по всичко изглежда, че не влиза в сметките на Стойчо Стоев за пролетния полусезон.

Според източници от варненския клуб треньорът на Черно море оглежда за селекцията и една дузина чужденци, като засега все още не се е спрял на нито един, който евентуално да бъде поканен на проби.