Различна, дива и перната Коледа 2013

Стара Загора Лайф

14-12-2013, 15:26

Снимка:

Сдружение "Зелени Балкани"

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Сдружение "Зелени Балкани" предлагат на всички да изберем да посрещнем една различна, дива и перната, Коледа с обитателите на Спасителния център за диви животни.

"В оставащите дни до празника, ако все още не сте избрали нещо за близките си, ние ви провокираме да разчупите рамките на традиционните подаръци. Предлагаме ви вместо обичайните, често ненужни и безполезни вещи и предмети, да осиновите пострадало диво животно"- призовава екипът на Зелени Балкани на своята страница в Интернет. Различната, нова визия на осиновителната програма на Спасителния център, с естествени, ръчно изработени елементи, е не само подарък. В нея оживяват историите на различни диви животни, придавайки дух и смисъл на жеста който правим към близките си.
Така по нетрадиционен начин всеки осиновител ще прояви благородство, като помогне на животните в беда, ще зарадва и изненада някого истински, и ще направи добро.
Организаторите на нетрадиционната коледна проява са подготвили и подаръци. За всеки 40 дарени лева, ще получите коледна картичка, по избор, изработена от ръцете на младите природозащитници от IIIг и IIIe на СОУ „П.Р. Славейков“ Стара Загора“.
Всеки може да стане осиновител на диво животно-изберете своето на страницата на Спастелния център!