Вижте най-апетитния бюст за 2013 г.

Булевард

14-12-2013, 16:56

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Денис Милани е жената с тяло и лице на богиня

Новата кралица на еротиката е 28-годишната чехкиня Денис Милани. Родената в градчето Фридек-Мистек красавица бе коронясана от интернет обществото за притежателка на най-апетитния бюст на планетата за отминаваща година.

Огромните естествени гърди на момичета завъртяха умовете на милиони мъже по света, а посещенията в нейния сайт бележат рекорди.

Отскоро изключително надарената Милани бе обявена и за най-желания модел на бельо.

Славата спохожда Денис, когато е на 20 г. През 2005 г. тя започва да работи за сайта SPORTSbyBROOKS, което мигновено я изстрелва на върха. Апетитните фотосесии на чехкинята с натурални извивки стават известни и скоро тя дефилира с големите имена от бранша на ревюта в Ел Ей, Ню Йорк и Бостън.

Милани от малка живее в САЩ, където родителите й емигрират, а най-голямата мечта на сексбомбата е да превземе модните подиуми в Париж, Милано и Лондон, където все още не се е появявала.

Приписват й връзка с Андрий Шевченко. Тя обаче никога не говори за личния си живот. Последният календар на жената с тяло и лице на богиня е сред най-продаваните в Америка, а мастити продуценти в Холивуд и предричат бляскава кариера в Меката на киното.