Джордж Клуни: Аз съм гей-гей!

Булевард

14-12-2013, 17:30

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Актьорът отговаря на слуховете, че е хомосексуалист

Сексуалността на най-желания ерген в Холивуд Джордж Клуни от години вълнува пресата отвъд Океана. Слуховете, че е гей бяха провокирани от едно интервю на бившето му гадже Елисабета Каналис, която заяви през 2011г., че двамата са имали връзка като между баща и дъщеря и са се разделили по лични подбуди.

Клуни до сега не си е правил труда да отхвърля предположението, че е хомосексуалист. В последното си интервю за януарския брой на британското списание Esquire той обяснява от къде е тръгнало всичко.

"Заглавието във вестника беше "Джордж Клуни - гей-гей-гей" и аз казах: "Аз съм само гей-гей, третото ми идва в повече". Така че сега, според интернет съм гей. Вие няма как да го отречете, защото така ще обидя гей обществото", казва Клуни.

"Никога няма да скоча и да кажа, че това е лъжа. Така ще бъде нечестно и нетолерантно към приятелите ми от гей обществото. Няма да позволя на никой да се чувства, че да си гей е нещо лошо. Личният би живот е личен и съм много щастлив от това. Кого ще обидя, ако не отговоря на този въпрос? Със сигурност много след смъртта ми, все още ще се питат дали съм гей. Не ми дреме!", беше казал Клуни в друго интервю преди месеци.