Безплатни прегледи в две болници от утре

Мисия Пловдив

15-12-2013, 19:19

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Консултации с хирурзи, гастроентеролози, ортопеди, невролози и очни лекари могат да си направят пациентите от понеделник, 16 декември в болниците „Медлайн“ и „Централ Онко Хоспитал“. Прегледите са безплатни, за тях няма да се изискват и направления от личните лекари, обясни мениджърът на лечебните заведения д-р Невен Енчев. Необходимо е само пациентите да си вземат предварително час на тел: 032/644-222. 

Управителят припомни, че кампанията се организира традиционно преди всички големи християнски празници. А в края на годината инициативата се прави и защото има дефицит на талони за консултации. За да не се ограничава достъпът на болните, правим този жест за тях, заяви д-р Енчев.

Пациентите ще могат да се прегледат при хирурзите проф. Петър Учиков и д-р Радослав Дамянлиев, при д-р Апостол Георгиев, гастроентеролог, при д-р Янаки Янакиев, ортопед, при невролога д-р Радослав Мавров и при доц. Марин Атанасов, специалист по очни болести. По желание ще могат да си направят и електрокардиограми, казаха от болниците.