Мед, орехи, чесън и лимони за лечение на всякакви болести

Общество

15-12-2013, 23:27

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вълшебната смес се прави лесно, бързо и се използва при всички болести

Способностите в народната медицина и здравословното хранене на проф. Мермерски са познати на мнозина. Една негова рецепта от няколко дни обикаля Rнтернет пространството. С нея доказано се лекуват такива болести като рак, хормонален дисбаланс, слаб имунитет и всички произтичащи от това здравословни проблеми.
За рецептата са ви необходими 15 лимона, 12 глави чесън, 1 килограм мед, 100 гр. покълнали пшенични семена и 400 гр. пресни орехови ядки, пише zdravno.bg.

Чесънът заедно с орехите се смилат, смилат се и 5 лимона заедно с кората. Двете смеси се объркват в емайлирана тенджера. Останалите 10 лимона се изстискват и техния сок се прибавя в тенджерата. След това се добавя меда и цялата получена смес се разбърква дълго и продължително. Готовата смес се насипва в буркани, които се съхраняват в хладилника. Вълшебната смес е готова за употреба след 3 дена. С нея се лекуват всички болести, заявява проф. Мермерски.
Полезна е за сърдечно-съдови болести, засилване на имунната система, пречистване на черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система, храносмилателния тракт и болестотворните бактерии в нея. Освен това подобрява паметта и работата на мозъка, предпазва от атеросклероза, пази от инфаркт, инсулт, лекува подагра и гори раковите клетки и туморите. Сместа подмладява, дава енергия и подпомага възстановяването на организма след тежко боледуване и операция. Профилактично вълшебната храна се приема по 1-2 супени лъжици 30 минути преди хранене. При установена диагноза и по-сериозно заболяване, приемът е по 1-2 супени лъжици на всеки 2 часа.