Начало на Коледните инициативи в Пловдив

Животът

16-12-2013, 08:15

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Благотворителни представления и концерти за Коледа се организират в града

Голям Коледен концерт с участието на деца и ученици организира район „Източен“. Началният час е 10.30, а мястото – Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“. В програмата са включени изпълнения на вокални групи, балетни и танцови състави. Специални гости на тържеството ще бъдат талантливата певица Нели Солакова и вокална група от пенсионерския клуб в район „Източен“. Входът е свободен, информират организаторите.

Френската асоциация "Бон Мин" кани всички пловдивчани на благотворителен концерт с участието на две известни френски музикантки и вокалните групи "Бон Мин" към домовете за деца в Пловдив. Концертът ще се състои на 16.12.2013 г. от 18:30 във Военния клуб. Камий Гено, флейтистка във Филхармонията на Брюксел и известни парижки салони, е дългогодишен доброволец на асоциацията. Инициативата за този концерт е нейна като с това иска да покаже талантите на децата в домовете.

Ансамбъл „Тракия“ и детската школа към него също канят жителите на града на спектакъла

„Коледен подарък“ от 19.00 часа в Градския дом на културата „Борис Христов“. Билети се продават в сградата на ансамбъла на ул. „Даме Груев“ 1 А, както и в самия дом на културата „Борис Христов“.

Празнично коледно тържество за малките пациенти в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ организират на 16 декември и народните представители от БСП от Пловдив – град и Пловдив – област. Децата ще получат подаръци и лакомства от Дядо Коледа. Празнична атмосфера ще създадат предвидените театрална програма и магическо шоу.