„Фолксваген” и „Алфа Ромео” се забиха в стълбове през уикенда

Крими

16-12-2013, 14:36

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

За две катастрофи на автомобили станали през почивните дни, информират от полицията в Добрич.

 В събота, около 11:45 часа  е станала катастрофа по бул. „25-ти Септември” срещу спортна зала „Добротица”, посока център на град Добрич. Лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация, управляван от К.Й. (31 г.) от с. Крушари, губи контрол над колата, навлиза в средната разделителна ивица на булеварда и се блъска челно в стълб за улично осветление.

Водачът  е отведен в ЦСМП Добрич, като след обстоен преглед е освободен за домашно лечение с натъртвания в областта на главата и тялото, без опасност за живота. Извършена му е проверка за употреба на алкохол, като резултата е отрицателен. По случая е съставен АУАН.

На 15 декември, около 19:00 часа е станала друга катастрофа, на кръстовището на ул. „Поп Богомил” с бул. „25-ти Септември”. Лек автомобил „Алфа Ромео” с добричка регистрация, при маневра ляв завой и мокра пътна настилка, напуска пътното платно и се блъска челно в електрически стълб.

Пострадали са водача и возещия се пътник в автомобила. Двамата са откарани в ЦСМП – Добрич. Пътника е освободен за домашно лечение, а водача на колата е настанена в отделение по „Неврохирургия” при МБАЛ Добрич с фрактура на главата, без опасност за живота. На двамата пострадали са взети кръвни проби.