Моника към Николета: В списъка на бившите му си!

Пловдив Лайф

16-12-2013, 16:12

Снимка:

Facebook

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Моделката, Алисия и Андреа унижават плеймейтката

Войната между Алисия и Николета Лозанова изглежда, че никога няма да приключи. В нея все по-активно се намесват и приятелките Андреа и Моника Валериева, съвсем естествено, на страната на Алисия. Валериева, която стана известна в публичното пространство като жената, с която Валери Божинов изневери на Николета, използва всеки удобен повод, за да натрие носа на все още законната госпожа Божинова.

След като преди няколко дена стана ясно, че Алисия за пореден път смята на унизи Николета с новата си песен, Моника също реши да не остане по-назад, пише клюки.нет. Дружката й Андреа също публикува многозначителния текст на парчето „Добре дошла!“ в профила си в Инстаграм, а Моника побърза да го изкоментира с още по-многозначителното „Това е!“.

В самата песен естествено се пее за изневяра и възмездие. „В списъка на бившите добре дошла“, реди Алисия. Без съмнение по отношение на Лозанова, коментират феновете.

Която беше изместена от самата Валериева, с която съпругът на Николета имаше кратка афера. Афера, заради която двамата се разделиха, коментират запознати. Очевидно размяната на онлайн реплики продължава с пълна сила. И е въпрос на време самата Николета да отговори на гаврите с нея, подсмихват се форумци.