Преслава проговори за любовта

Певицата сподели едни най-големите си тайни

За първи път фолк дивата Преслава се отпусна да говори за отношенията си с Георги Станоев-Бирмата. Изпълнителката на „Водка с утеха“ години наред ревностно пази личния си живот и отказва да споделя подробности, но този път си каза всичко, пише HotArena.net.

Карат ли се с Бирмата, разделяли ли са се досега, вярно ли е, че е болезнено ревнив и какво причини драстичното отслабване у Преслава. Вижте сами отговорите на всички тези въпроси.

Бурна, страстна, изпепеляваща, всепогубваща. Така Преслава описва любовта си към Жоро. Тя признава, че не обича да говори за близките си и ги пази ревностно, но все пак изведнъж успява да се отпусне и разкрива подробности около 2-годишната си връзка с Бирмата в интервю за „Блясък“.

„Още когато се запознах с него, ме предупреждаваха да внимавам, защото бил болезнено ревнив и луд“, разказва Преслава и не крие, че това е истина. Жоро Бирмата вдига луди скандали от ревност, докато певицата не е от скандалджийките. Или поне докато не го среща.

„Преди не си показвах чувствата. Никога не съм показвала на бившите си гаджета, че изпитвам ревност. С Жоро обаче е друго. Той ме промени и изведнъж започнах и аз да правя сцени на ревност“, смее се Преслава.

„Жоро е по-малък от мен, но е надраснал възрастта си. И двамата обаче сме зодия Рак, а това е  много трудна зодия. Няма такива фантазии, такива драми, такова чудо. Просто двамата можем да се самоунищожим. Но пък има много любов и страст и това ни държи заедно“, улисва се в приказките Преси.

Попитана дали вече си говорят за по-сериозно продължение на връзката обаче, Преслава дава заден. „И двамата сме реалисти. Все още ни е трудно да си нагодим характерите и знаем, че има какво още да научим“, признава певицата.

„Преслава гине“ – такива заглавия четем из медиите, стане ли въпрос за драстичното й отслабване. Тя обаче е категорична, че нито е болна, нито има проблеми с храненето. „Просто гледам да се ограничавам, защото се харесвам така, слаба.“

Колкото до това как е решила да свали толкова килограми, Преси разкрива: „Преди често чувах от фенове, когато изляза на сцената: „Много хубаво момиче, ама защо не отслабне“. Сега, като отслабнах, ме съдят“, смее се певицата.