5 стилни идеи за коледното парти

Бургас Лайф

18-12-2013, 06:00

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

8 здравословни подаръка за Коледа

7 храни срещу коледна депресия

И няколко модни съвета

Избрахте ли вече тоалета, обувките и бижутата за празниците? Какво ще предпочетете - стилна и семпла комбинация, нещо по-дръзко или ще се доверите на тенденциите за този сезон. Подбрахме за вас 5 модни комбинации, подходящи за парти.

Ако сте решили да не купувате специален тоалет за празника, изберете някоя от по-старите си, но класически рокли. Никога не можете да сбъркате с малка рокля в черно, бяло или червено. Почитателките на модните тенденции пък трябва да се сдобият с дрехи с животински принт или с модерното за сезона каре. Вижте нашите 5 модни предложения за празника.

Класическа черно-бяла комбинация
Черно-бялата комбинация винаги е на мода. Тя е хит и този сезон. Със сигурност имате в гардероба си поне една малка черна рокля. Комбинирайте я с бели обувки. На семплия черно-бял тандем много добре стоят по-големи бижута. Не забравяйте и чанта в същата цветова гама. Клъчът е най-подходящият избор, ако сте на парти.

СъветАко черно-бялата комбинация не е по ваш вкус, можете да комбинирате черното с какъвто цвят си пожелаете.

Дързък червен тоалет
Червеното е за по-дръзките дами. Дори най-семплата червена рокля няма да остане незабелязана. Комбинирайте я с изчистени черни обувки и черна чанта. Добавете нежни бляскави бижута и предизвикателно червено червило.

Съвет: Ако сложите ярко червило, внимавайте с грима на очите, както и с ружа. Твърде много силни акценти по лицето, няма да стоят естетически.

Карето - класическо и модерно
Карето определено е за онези от вас, които не искат да се сливат с тълпата. Шотландското каре е абсолютен хит този сезон. В случай, че подберете комбинация с шотландско каре, бъдете внимателни с аксесоарите. Сложете нещо по-семпли бижута и по-изчистени обувки.

Можете да комбинирате кариран топ дори с най-семплите дънки. Добавете и високи токчета и вече имате стилна и отличаваща се комбинация.

Изпъкнете с животински принт
Почитателите на животниския принт са горе-долу толкова, колкото и пълните му противници. Независимо дали ви харесва или не, този сезон животинските принтове са модни. В случай, че изберете подобен тоалет, ограничете се откъм аксесоари. Прекалено дръзки чанта, обувки илибижута, ще "пресолят" тоалета ви и резултатът най-вероятно няма да е никак естетически.

Друга възможна комбинация е топ с животински принт и по-изчистена пола или панталон. 

Флорални мотиви - актуални дори през зимата
Свикнали сме да виждаме дрехите с флорални мотиви през лятото. Това обаче далеч не означава, че ще сгрешите, ако изберете такъв тоалет за празничното парти. Флоралните мотиви са сред топтенденциите тази зима. Разликата е, че цветовата гама е малко потъмнена - сиво, черно и кафяво.

При комбинациите с флорални мотиви също ви съветваме да не прекалявате с аксесоарите.

Комбинирайте с изчистени обувки на висок ток и семпла чанта. Не си слагайте украшение на врата. Можете да компенсирате липсата му с по-смели обеци.

Модни прегрешения на коледното парти

Не прекалявайте с дълбоките деколтета и голите гърбове. Все пак сте сред колеги

Ако изберете по-крещящи обувки, комбинирайте ги с по-семпъл тоалет. В противен случай може цялостната ви визия да е претрупана./Източник: rozali.com

Бъдете смели с цветовата гама, но не прекалено. Понякога твърде цветните комбинации са сполучливи.