Преслава: Бройте ме за омъжена

Преслава вече е непревземаема крепост

Чалга дивата се е нанесла за безсрочно ползване в имението на младия си любовник Георги Станоев-Бирмата и е изместила в него досегашния му командир - свекърва си Лидия Станоева-Скалата.

Само една среща била нужна на Преслава, за да се нанесе в дома на наследника на богатата пернишка фамилия Станоеви, Георги Станоев-Малката Бирма. Часове след запознанството им певицата не се двоумила дълго и бързо-бързо се настанила при новата си тръпка.

"Вече две години сме заедно, ние сме си като женени. Направо ме бройте за омъжена! Откакто съм с Жоро, отблъсквам всички свалячи", казва Преси.

Не от второстепенно значение за импулсивното решение на звездата от Добрич било завидното финансово състояние на по-младия от нея Жоро и семейството му, твърдят запознати с любовната сага, съобщава Lifestyle.

„С Георги сме заедно вече 2 години. Заживях с него от първия ни ден. Наистина доста рано започнахме да живеем заедно, но... не можем да контролираме хормоните и страстта помежду ни", обяви Преслава.

След първата им нощ в едно легло на сутринта Бирмата организирал транспорта на покъщнината на приятелката си, която в онзи момент обитавала апартамент под наем. Бившият футболист наел камион на фирма за хамалски услуги.

След него обаче пратил една от лимузините си за охрана, за да не изчезнат неща от багажа на Преслава, задигнати от някой от чевръстите носачи, разправяла самата тя пред колежки.

С идването на снахата в имението на семейство Станоеви, което се намира в един от столичните квартали под Витоша, къщата била поделена на две - долният етаж на свекървата Лидия и свекъра Евлоги, а вторият етаж - за пайнерката и Малката Бирма.