Поредица от артистични коцерти за празниците в Приморско

Бургас Лайф

18-12-2013, 14:19

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледни турнири по тенис на маса и волейбол в Приморско

Музикалната програма ще обхване всички селища на общината по Коледа

Празничен концерт зарадва жителите на Приморско по случай наближаващите коледни и новогодишни празници.

Богатата програма на децата от танцова формация „Приморче” с художествен ръководител Мария Върбанова и танцов клуб „Съншайнс” с ръководител Ива Петрова накараха зрителите бурно да аплодират малките изпълнители.

В препълнената зала своето изкуство показаха и детската фолклорна формация„Паничарче”, формация „Урдовиза”, както и състава от танцьори „Китен”.

Официални гости на концерта бяха зам. кметът на община Приморско Милчо Милев, председателят на Общинския съвет Миглена Барцулева и представители на местната общинска власт. Приморските управници зарадваха малките участници в концерта с торти и кошници, пълни с лакомства.

Коледните празнични програми заляха всички селища на Примроско и ще продължат до 22 декември, когато пред сградата на общината ще се изявят фолклорен ансамбъл „Приморско” и квартет „Китен”.  

Във вторник в Ново Паничарево десетки отбелязаха началото на празниците с музикална програма. Утре от 17.00 часа самодейци ще гостуват в село Писменово, а от 18 часа коледен концерт ще се проведе в село Ясна поляна.

В края на седмицата, петък от 18:30 часа празничен концерт ще се проведе в Китен и Веселие. Идеята на кмета на общината е Рождество Христово да бъде ознаменувано с общоселищни тържества, които да повдигнат духа на жителите.