Кои са най-елегантните българи за 2013-та?

Арт и Стил

18-12-2013, 14:44

Автор:

Румяна Димитрова

Всичко от Автора

„Модните икони” са с изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех

Най-добре облечен дизайнер за 2013 г. е Евгения Живкова – дизайнер на модна къща „Жени стил”. Тя получи своето отличие от д-р Ангел Енчев – БГ модна икона 2012 и от д-р Елиза Георгиева – управител на МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен. Мирослав Печев – собственик на фирма „Софсток” и на „Витоша Парк Хотел” и проф. Любомир Стойков връчиха приза на актрисата Теодора Духовникова. Мариан Кюрпанов е победител в две от категориите – Онлайн гласуване и Експертна медийна комисия. Неговото име обяви г-жа Валентина Иванова, регионален мениджър за България на Златарна Целье. Наградите му връчиха Анелия – БГ Модна икона за 2012 г. и г-жа Катя Роуз – бизнес дама и собственик на международни компании и на RoseFashionHouse.
Ива Екимова беше наградена от г-н Христо Дурчев – изпълнителен директор на „Балкател” и г-жа Йордана Димитрова, собственик на компания „Есто Гурме” и Мисис България 2012.
Освен  сертификат с високия приз „БГ модна икона 2013”, всички победители в конкурса получиха пластика, изработена и предоставена за церемонията лично от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновият лист – с образите на едни от най-прочутите дизайнери и модни икони.
Наградените бяха избрани след онлайн гласуване и от експертна комисия на Академията за мода, включваща 40 водещи модни и лайфстайл журналисти.