Меси и Роналдо спасяват Земята от извънземни (ВИДЕО)

Животът

19-12-2013, 13:14

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Двамата защитават планетата в реклама на Самсунг

Меси и Роналдо заиграха в един отбор. Сензационната новина стана факт, след като телекомуникационния гигант Самсунг ги събра да участват в своя реклама, в която двамата най-добри футболисти в света се събират в сборен отбор на Земята, за да играят в мач срещу извънземни нашественици.

Треньор на отбора на суперзвездите е Франц Бекенбауер, а освен Меси и Роналдо в него участват Радамел Фалкао, Оскар, Икер Касияс, Уейн Рууни, Стефан Ел Шааруи, Марио Гьотце и Лей Ву.

 

Първото видео от кампанията е вече факт. В него е показано извънземно нашествие на Земята, след което гостите от космоса предизвикват хората на футболен мач, в който да се реши съдбата на планетата ни. Следва набирането на отбора от звезди от Кайзер Франц, който изгражда истински дриймтийм. Във видеото треньорът събира постепенно всички свои играчи, след което те отпътуват към Космоса, за да изиграят мача за спасението на планетата ни.

Очевидно е, че рекламата ще има и продължение, в което вероятно ще се проведе галактическият футболен мач. Смята се, че това е най-скъпата реклама, създавана някога. И в това няма нищо учудващо – наскоро е обявено, че Самсунг харчи за маркетинг и реклама на продуктите си около 14 милиарда долара годишно - сума превъзхожда брутния вътрешен продукт на страна като Исландия.