Крум: Взел съм си своята поука

Добрич Лайф

19-12-2013, 17:17

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Наскоро Крум представи най-новата си песен и видеоклип към нея, озаглавена „Боклук”. За избора на странното заглавие певецът разказва в "Автограф", пише signal.bg.
„Избрал съм това заглавие като едно нарицателно и като категорично ударен шамар в отношенията между двама души, които са си разменяли някакви обиди помежду си”.

Изпълнителят споделя, че тази песен отразява по някакъв начин самия него, защото му се е случвало да получава подобно обидно отношение от половинката си. Не крие, че и той е отвръщал по същия начин.

Крум е на мнение, че това е грозно и хората не трябва да общуват така помежду си. Дори когато се разделят двама души, те трябва да запазят цивилизовани отношения.

„Любовта е най-силното нещо, което ни кара да се усмихваме сутрин. Всичко останало - пари, работа, успехи не могат да те зарадват както това да си влюбен и да усещаш, че си обичан, да има взаимност” - казва той пред "Планета".

Видеото на песента също носи дълбоко послание, защото разказва отново за проблем, с който се е сблъсквал и самият певец – наркотичната зависимост.

„Аз съм си взел своята поука от периода, в който бях залитнал. Но не бях само аз така, в отношенията си с половинката също съм срещал този проблем и затова реших във видеоклипа да го пресъздам. Това допълнително утежнява отношенията на двама души, а наркотиците те вкарват в съвсем различен свят – неадекватен, измислен, нереален” - открито споделя певецът.

Крум разказва, че абстиненцията е нещо, което докарва жестоки нерви и оттам се получава срив в отношенията между двама души. С видеото певецът обръща внимание и на факта, че този от връзката, който в момента е „чист” трябва да помогне на другия, а не да реагира емоционално, първично и първосигнално и да обърне гръб.

„На пръв поглед това е попфолк парче с типичните попфолк ритми, с едно заглавие, което, ако не си вникнал в целия текст или не си видял клипа, може да ти се стори лековато, дори просташко. Но тук има толкова много послания, от които се надявам всяко едно от тях да бъде усвоено от феновете на нашата музика” - казва той.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен