Благотворителна акция помага на деца с церебрална парализа

Мисия Пловдив

20-12-2013, 07:28

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В благотворителната инициатива - украса на сурвачки в работилницата "Подари Коледа! Бъди дете!" ще се включи и областният управител

Областният управител Венцислав Каймаканов ще се включи в благотворителна инициатива - украса на сурвачки в работилницата „Подари Коледа! Бъди дете!“. В 14 часа на 20 декември, петък, в партера на МОЛ „Галерия Пловдив“ той ще даде старт на акцията, чийто инициатор е фондация „Качество на живот“. Работилницата ще продължи до 19 часа.

В инициативата може да се включи всеки, като нарисува коледното си желание, сътвори играчки за елхата или украса за светлия празник, като материалите са безплатни- те са предоставени от д-р Невен Енчев, доброволческия екип на фондация „Качество на живот“ и детски център „Слънчице“. Идеята на организаторите предвижда направените с любов творби да се продават на импровизиран търг на място.

Целта е да се съберат средства за деца с детска церебрална парализа и изграждането на Национален център за рехабилитация и социално-педагогическа помощ.