Симпатягата Лео възмутен заради изказване на Патрашкова

Италианецът съзря манипулация на вота в BIG Brother All Stars

Броени дни след финала на BIG Brother All Stars страстите все още не са съвсем угаснали. Драматичният финал на шоуто остави симпатичния Лео Бианки на второ място след миската Златка Димитрова. 

Може би заради благородната си кауза или представянето си в шоуто бургазлийката грабна приза "любима звезда на България" и събра най-голям зрителски вот. Не на такова мнение обаче са феновете на Лео, които с недоумение коментират развръзката в BIG Brother All Stars. Самият той малко след напускането си от къщата с нескрито разочарование обяви, че повече няма да участва във формата. 

Страницата му в социалната мрежа е обсипана с коментари от негови приятели за нечестен финал. Самият той пък задава въпроса дали вота не е умишлено манипулиран със следния пост:

"Когато течеше гласуването за изгонването на номер 3, незнайно защо, Биг Брадър обяви публично, че Златка Димитрова и Денди се борят за второто място. Това бе доста скандално решение на шоуто, защото по този начин се елиминира до някаква степен подкрепата за Лео и се гласува в няколко минути само за другите двама", пише на страницата си във фейсбук младият рапър и пита дали според хората това е така.

Под споделеното от Лео има десетки коментари, като в голяма част от тях се споменава думата "манипулация". Други в това число и Лео се възмущават на изказване от страна на Кристина Патрашкова, в което тя малко преди финала казва, че победителят трябва да е българин.

"Tova za Patra6kova be6e nai tupo koi sam 4uval po zqlo predavaneto", пише в един от коментарите си италианецът.

"Тъпо е меко кaзaно, a и Лео, брaт, от достa време не пускaм глaсове по тaкивa предaвaния щото те сa с цел дa ти гледaт сеирa кaк си дaвaш пaрите, a те си прaвят кaквото искaт. Аз те подкрепях нa мaкс, тaкa че не се сърди ти беше нaй-готиния в къщaтa!"

"Защото си избрал страната ни да си печелиш достойно хляба и да се развиваш тук. Комплимент е за нас, просто злобата срещу искрените и успелите, за съжаление няма да спре. Да са ти живи и здрави дечицата и да не ти пука! Защото си избрал страната ни да си печелиш достойно хляба и да се развиваш тук. Комплимент е за нас,просто злобата срещу искрените и успелите,за съжаление няма да спре. Да са ти живи и здрави дечицата и да не ти пука!".

Това са само една малка част от коментарите под споделеното от Лео.