Херо освободи три "акули"

По взаимно съгласие ще бъде прекратен договорът на централния защитник Мартин Кавдански, който дойде през лятото от Локо (Пд)

Двама вратари от Сърбия изкараха кратки тестове в Черноморец, като единият ще бъде поканен да започне подготовка с бургазлии на 6 януари Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо освободи от отбора трима футболисти, предаде sportonline.bg
По взаимно съгласие ще бъде прекратен договорът на централния защитник Мартин Кавдански, който дойде през лятото от Локо (Пд). Нежелани са и преотстъпените от Ботев (Пд) Петър Атанасов и Николай Павлов. Херо е отправил оферта към нападателя на Нефтохимик Петър Димитров, който има една седмица да обмисли предложението.
Двама вратари от Сърбия изкараха кратки тестове в Черноморец, като единият ще бъде поканен да започне подготовка с бургазлии на 6 януари. Седмица по-късно отборът отива на лагер в Поморие. Двама футболисти от Черноморец лягат под ножа за операции от херния. Вчера интервенция претърпя халфът Лъчезар Балтанов, а днес младежкият национал Милен Гамаков.