Модни съвети за Нова година

Пловдив Лайф

20-12-2013, 13:58

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Как да се облечем на Нова година? Този въпрос си задава почти всяка дама, която е решила да събере погледите и да бъде неотразима. Преди да изберете най-подходящия тоалет обаче трябва да сте нясно за мястото и компанията.

Ако сте на фирмено парти, е важно да не пренебрегвате напълно дрес-кода на компанията си, ако има такъв. Уместно в такива случаи е да изберете тоалет в офис вариант, например, облечете пола с висока талия в комбинация с ярка сатенена блуза или риза. Добавете изящни обувки с високи токчета, цветен колан, който да е в тон с блузата и красиви, но в никакъв случай не блестящи бижута.

Втори, със сигурност безпогрешен, вариант е класическата малка черна рокля.

У дома или на гости

В такива случаи е важна практичността, блузата може и да не е с твърде отворено деколте, полата може да е както дълга, така и къса – всичко зависи от вашия вкус и предпочитания.

Един добър вариант е не пищна рокля от сатен или трикотажни в ярък цвят. Допълнете образа си със стилно бижу, контрастен колан или красив аксесоар за коса.

Обувките, както и дрехите, трябва да са удобни и практични.

Нощен клуб или ресторант

Ако сте решили да празнувате Нова Година в клуб, то при избора на тоалет сте свободни да проявите цялото си въображение! Там можете да си позволите да отидете облечени в изключително отворени и изключително ярки дрехи. Например, в малка ярка рокля, в съчетание с много високи ботуши, ще изглеждате и модерно, и секси.  Подходящ за случая е и топ с отворен гръб и обшит с пайети, който може да допълните с тесни панталони или светли дънки.

Подходящи са материи като сатен, коприна, шифон, органза и дантела.

Рокля тип "Мерилин Монро" е тоалет, който трябва да притежавате, за да експериментирате по най-ефектният начин. Същото важи за червената рокля в стил "Холивуд", която ви прави по-бляскави от всякога.

Дългите поли или рокли са модели, за които повечето мъже се молят на приятелките си. С модерна рокля на графични щампи сте в състояние да оставите мъжа без думи, особено, ако ги комбинирате с подходящи обувки на висок ток. Тоалетите с асиметрично деколте или подгъв са закачливи и допадат на разкрепостените господа.

Съвети за по-пълнички дами

За тях най-подходящи са роклите до глезена, тъй като създават идеално съотношение между широките рамене и бедрата. Този тип рокля е подходяща за мъжки тип фигура, а обувките могат да са платформи вместо високи токчета.

Отличителни характеристики на празничното облекло за по-едрите дами са свободните силуети, късите ръкави и подвижните яки. За по-закачлив акцент можете да съчетаете цвета на обувките с червилото.

Важно е жените да избягват големите обеми и да наблягат на високите токчета и дългите шалове във вертикални геометрични фигури.

И най-важно е доброто настроение и усмивки, защото както изпратим старата година, така ще ни тръгне и през Новата! Смело напред!