Джина Стоева се натиска с мускулест мачо

Добрич Лайф

20-12-2013, 21:36

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Певицата се облажи с двойник на Джеймс Бонд

Джина Стоева взриви мрежата с нови горещи снимки. Певицата се появи в обятията на мускулест мачо, с когото най-безцеремонно се натиска полугола, пише lifestyle.bg.

Джина най-накрая се облажи с ново гадже, клюкарят недоброжелатели.

За жалост обаче младежът не е неин любовник и кадрите не са част от домашно порно. Двойникът на Агент 007 Даниел Крейг е партньор в новото видео на певицата, носещо закачливото заглавие „Петък вечерта".

„Дълго време търсех точно определен типаж за свой проект, който да има силно мъжко присъствие, и който да ми отива като визия. С Иво се познавам от няколко години и преди да снимам клипа на „Петък вечерта" се сетих точно за него. Той притежава интересно излъчване, а и има ужасно голяма прилика с един от любимите ми актьори - Даниел Крейг"- споделя Джина Стоева.

Екранният партньор на Джина прави своя прощъпалник във видеоклипа на любимата си певица и въпреки че не е модел, успява да се справи повече от блестящо с горещите кадри, които двамата си разменят.

„Джина е невероятно красива жена. Досега не съм се снимал в клип и за мен беше много голямо предизвикателство. Да снимаш с една от най-красивите певици е невероятно усещане и привилегия" - споделя Иво.

Текстът на „Петък вечерта" е дело на Йордан Ботев, музиката и аранжиментът на Мартин Биолчев, видеореализацията на N Team.