Убиват Куката

Добрич Лайф

21-12-2013, 08:54

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Мариан Вълев изхвърча от „Под прикритие", не се разбрал с продуцентите

Един от най-обичаните актьори в култовата поредица на „Под прикритие" Мариан Вълев е на път да изчезне завинаги от сериала. За съжаление на верните фенове на гангстерската сага именно от неговия образ - на мафиота Росен Гацев - Куката - са решили да се отърват сценаристите, пиши „Всеки ден".

 Все още не е потвърдена информацията дали Вълев ще бъде убит или само тежко ранен. Сигурно е обаче, че за финал на новия сезон е заснета тежка престрелка, в която жертва пада именно Куката.
Режисьорът и продуцент на „Под прикритие" Димитър Митовски ще реши тепърва дали да убият Росен Гацев, финалът най-вероятно ще бъде отворен, без да е ясно дали Куката ще живее и или ще умре. Причина за това е, че Мариан Вълев се е полакомил за още пари, след като малко по малко именно той се превърна в един от любимците на публиката. От БНТ обаче са орязали бюджета на сериала почти наполовина заради новата си продукция „Четвърта власт", който погълнал много средства, но в крайна сметка излязъл на загуба.

 

„В БНТ се чудят дали въобще да има продължение на „Под прикритие", пък камо ли да дадат още пари за който и да е актьор. В същото време на Мариан Вълев много му се иска да си увеличи хонорара почти двойно, защото след края на „Под прикритие" може и да няма друг такъв източник на кеш. Митовски обаче се колебае и като нищо ще убие образа му Росен Гацев", коментират от екипа на сериала.
Мариан Вълев напоследък освен с телевизия се занимава активно и с театър. Той се завърна на сцената след 20 години отсъствие с моноспектакъла си „ВИП".

  Дани от „Стъклен дом" влиза в кримката

 Много нови актьори ще участват в новия сезон на „Под прикритие", който ще тръгне от януари. Освен Йоанна Темелкова, за която вече стана ясно, че ще играе Ния Туджарова, роля получава и младият актьор Бойко Кръстанов. Той стана популярен след сериала „Стъклен дом", където изигра богаташкото синче Дани.
Както „Всеки ден" вече писа, в кримката влиза и братът на Захари Бахаров - Явор. Двамата с Бойко са много близки приятели и явно затова екипът се е спрял именно на тяхната творческа двойка. Те най-вероятно ще са полицаи, а пък Бахаров-младши е в съвсем нов вид - с брада и дълга кога.
Още едно мистериозно момиче ще играе в сериала, но неговото име остава в тайна.