НЛО забелязано за пореден път над Витоша

Местни разказват за чести "срещи от третия вид"

Жител на Кладница обяви, че в сряда през нощта е видял как светещо кълбо с неонова диря е прелетяло над последните къщи в селото. Странната летяща чиния дошла от посока Перник, увиснала над планината и известно време пускала огнени езици по върховете на дърветата.

Медиумът Ваня Лунгарова не е изненадана от поредната поява на НЛО над района на Витоша. Според нея извънземните имат там космодрум. Тя е убедена, че планината се посещава от другоземците заради тайната, скрита в недрата й.

"Обикновено ги интересува едно място, което географски се намира в северозападна от Копитото посока. Те идват там от различни слънчеви системи", твърди Лунгарова.

Другото място около столицата, където често са засичани странни летящи обекти, се намира около Люлин планина, в района на Банкя.

"На местата, в които кацат, съм виждала вещество, което стои доста феерично. Прилича на следите, които оставят след себеси самолетите в небето. Тези кълба от пяна обаче са бледосини на цвят. При допир са доста хладни", твърди столичанката Божана Дичева.

Тя опитала да вземе проба за лабораторни изследвания, но при допир странното вещество се изпарявало за секунди.