Черната Златка изригна: Ще лъснат много истини след празниците!

Разбери повече тук!

Любимата звезда на България, бургазлийката Златка Димитрова изригна в социалната мрежа. Повод за това се превърнаха публикации в редица издания около наградата от Биг Брадър Ол старс средствата, от която трябваше да отидат за лечението на Боби.

На стената си във фейсбук бургазлийката сподели следното:

"Днес, бях прочела съвсем случайно ПОРЕДНАТА ЛЪЖА! Продуцентите не ми дават джипа, а хвърлят 15 000 лв. на Боби за операцията му в Москва! Колко сте нелепи!!! Е, както виждате получих своята награда и не само, тя ще остане на съхранение в Хюндай, защото аз не само се отказах предварително, а и вече има своя собствени и след празниците ще си я получи срещу сумата, която ще се преведе по сметката на Боби! ... В този контекст на писане искам да кажа и нещо друго! Ще лъснат много истини след празниците, някои ще получат и честитки! За това, сега се веселете и си посрещнете Коледните и Новогодишни празници!", пише смуглата красавица, като по този начин напълно опровергава информацията по повод наградата й като победител във формата. Какво обаче има предвид с думите "Ще лъснат много истини след празниците", не става ясно. 

Заедно с тези думи Златка е публикувала снимка, на която се вижда и джипа, чиито срества от продажбата му ще отидат за лечението на болното момче.

Постът е събрал хиляди харесвания само за няколко часа, а под него текат разпалени коментари от нейни фенове, които я подкрепят.