Време е за подаръци! „Хеликон” ще ви улесни

Книгите са страхотни за подаръци

Броени дни ни делят от Коледа и сега е моментът за купуване на подаръци. Празничната треска е голяма, неминуемата умора от обикалянето по магазини е гарантирана, а дилемата – оригинален, впечатляващ и запомнящ се подарък, остава все още неразрешена.
Ако искате да излезете лесно от деликатната ситуация, книжарници „Хеликон” предлагат бързо и удобно решение. Изборът е впечатляващ – прекрасни книги, които могат да се комбинират с аксесоари за четене, оригинални игри за малки, по-големи и пораснали деца, „оръжията” на пътешественика, био продукти, изискани свещници, шоколад, вино и кафе за ценители, ваучери и още много, много възможности. Подаръчните кутии са последната стъпка към съвършения и уникален подарък. Опциите са две - да отидете на място или да спестите време и да поръчате през helikon.bg.
Не забравяйте, че книжарницата е царството на книгите, а те са идеалният подарък. Книжарите на "Хеликон" ще улеснят избора ви, като ви ориентират кои са най-новите и най-продаваните заглавия, за какви читатели са подходящи, как да изберете произведение, което да пасне идеално на получателя си.
Книгите са страхотни за подаръци, защото в тях са скрити цели светове. Много по-евтино е да купиш на някого книга, отколкото да купиш целия свят“, казва Нийл Геймън, автор на детски и фентъзи бестселъри.
Дан Браун – авторът на световноизвестните трилъри „Шифърът на Леонардо”, „Изгубеният символ”, „Ад”, също е на мнение, че книгата е най-подходящият подарък. „Книгите са страхотни за подаръци, защото разкриват скрити тайни“, категоричен е писателят, чиито книги са преведени на повече от 50 езика.

Весели празници!