Първата българска книга в Амазон

Людмила Филипова е авторът, дала повод да се гордеем с издаването на „Мастиленият лабиринт" на английски език

Романът на известната писателка Людмила Филипова „Мастиленият лабиринт", който оглавява българските класации в продължение на години и дори вдъхновява National Geographic да направи филм за своите открития, вече може да бъде прочетен и на английски език.

През 2006 г. Людмила Филипова прави своя дебют в мейнстрийм прозата с романа „Анатомия на илюзиите“, в който се разказва за драматичната любов на мъж и жена от два несъвместими свята. Романът е преиздаван шест пъти. Следва „Червено злато“ (2007), трилър, в който се разследва незаконната търговия с кръвни продукти.

Романът ѝ „Стъклени съдби“ (2008) е драма-трилър и представя опасната тенденция -хората да поемат в ръце собствената си еволюция. През 2009г. излиза романът ѝ „Мастиленият лабиринт“ - исторически трилър.

Всяка сцена в този роман е вдъхновена от реални събития.

Към тях са приложени стотици снимки и артефакти, които са вашите следи до дъното на Историята… След тази книга няма да сте същите. Нито България, нито светът, заради въпросите, които повдига, скандалите, които предизвиква и илюзиите, които завинаги ще развенчае. За да се намерят хората отново в измислената ни действителност. Препускайки по страниците на романа, представите ви за реалността ще се преобърнат, докато откриете дъното на Лабиринта.

Романите й вече са издадени на английски, руски, гръцки, турски, сръбски, а скоро - и на италиански език.