Мирослав Живков: Изиграхме един равностоен тайбрек

Спорт

22-12-2013, 09:49

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Мнения след мача Добруджа 07 - Нефтохимик 2010

„Определено това беше мач, който имаше волейболни достойнства. Показахме две страни - много концентрирани, много събрана игра и организация, и от друга страна допуснахме детински грешки, които опитен отбор като Нефтохимик няма как да ни прости. Изиграхме един равностоен тайбрек, но те имаха шанса да спечелят по-важните точки”, заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 треньорът на добричлии Мирослав Живков след срещата с Нефтохимик 2010, която завърши при резултат 3-2 гейма в полза на бургазлии. Живков посочи още, че Чалъков все още се възстановява и не е искал да рискува с пускането му в игра.
„В срещите до този етап на есенния полусезон се опитвахме да израстваме като отбор във всеки един мач. Показахме организация, воля за игра, израстване в най-трудните моменти. Имахме трима серизно контузени състезатели. Пожелаваме си здраве и малко повече концентрация и късмет през следващата година”, сподели още Живков.
Наставникът на гостите от Бургас Даниел Пеев, който е възпитаник на добруджанската волейболна школа заяви, че в началото на срещата са играли припряно и са допуснали много грешки.„Представихме се по-слабо в сравнение с последните мачове. Сериозните проблеми в мача дойдоха от блока. Целта ни е да се класираме в шестицата, след като ни напуснаха шестима състезатели”, каза Пеев. Той заяви за добруджанци, че са добре селектиран отбор, добре балансиран и имат дълга резервна скамейка, а това позволявало на домакините вариации
във всеки един мач.