Стилна за Коледа

Животът

22-12-2013, 13:01

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

5 модни предложения за празничното парти

Избрахте ли вече тоалета, обувките и бижутата за празниците? Какво ще предпочетете - стилна и семпла комбинация, нещо по-дръзко или ще се доверите на тенденциите за този сезон. Ето 5 модни предложения за празника.

Класическа черно-бяла комбинация
Черно-бялата комбинация винаги е на мода. Тя е хит и този сезон. Със сигурност имате в гардероба си поне една малка черна рокля. Комбинирайте я с бели обувки. На семплия черно-бял тандем много добре стоят по-големи бижута. Не забравяйте и чанта в същата цветова гама. Клъчът е най-подходящият избор, ако сте на парти.

Дързък червен тоалет
Червеното е за по-дръзките дами. Дори най-семплата червена рокля няма да остане незабелязана. Комбинирайте я с изчистени черни обувки и черна чанта. Добавете нежни бляскави бижута и предизвикателно червено червило.

Карето - класическо и модерно
Карето определено е за онези от вас, които не искат да се сливат с тълпата. Шотландското каре е абсолютен хит този сезон. В случай, че подберете комбинация с шотландско каре, бъдете внимателни с аксесоарите. Сложете нещо по-семпли бижута и по-изчистени обувки.

Изпъкнете с животниски принт
Почитателите на животниския принт са горе-долу толкова, колкото и пълните му противници. Независимо дали ви харесва или не, този сезон животинските принтове са модни. В случай, че изберете подобен тоалет, ограничете се откъм аксесоари. Прекалено дръзки чанта, обувки или бижута, ще "пресолят" тоалета ви и резултатът най-вероятно няма да е никак естетически.

Флорални мотиви - актуални дори през зимата
Свикнали сме да виждаме дрехите с флорални мотиви през лятото. Това обаче далеч не означава, че ще сгрешите, ако изберете такъв тоалет за празничното парти. Флоралните мотиви са сред топ тенденциите тази зима. Разликата е, че цветовата гама е малко потъмнена - сиво, черно и кафяво.