Орела натиска шефовете за футболисти от Нафтата

Спорт

23-12-2013, 11:41

Снимка:

Burgasutre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Въпреки че все още не е встъпил в длъжност при соколите, тъй като варненци не са се разделили официално с Георги Иванов-Геша, Орела вече уговаря играчи от бившия си тим

Набеденият за нов наставник на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела вече умува относно селекцията за пролетния дял от шампионата. Въпреки че все още не е встъпил в длъжност при соколите, тъй като варненци не са се разделили официално с Георги Иванов-Геша, Орела вече уговаря играчи от бившия си тим Нефтохимик, разбра Varnautre.bg.

Атанасов е поставил условия към силните хора в Спартак и ако те не бъдат изпълнени няма да се стигне до подписване на договор. Орела иска да се отпуснат средства за заплати и квартири на 4-5 футболисти. Двама от тях вече са ясни - Юри Иванов и Коста Янев. Силните хора в Спартак са дали "зелена светлина" относно исканията на треньора, като вече се обмислят варианти за настаняването им по квартири.

Както вече писахме Орела ще се нагърби със спасяването на тима от изпадане при аматьорите, но за тази цел са му необходими няколко стойностни играчи. Все още не е ясно кои от старите футболисти ще се разделят със Спартак и на кои Орела ще може да разчита след Нова година.