Зам.-областен управител "закопча" секретарка с трудов договор за секс

Пловдив Лайф

23-12-2013, 16:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

36 хил. евро годишно си докарвала палавата служителка. Антимафиоти спипа двойката

Трудовият договор на секретарката на един заместник-областен управител удиви Италия. Служителката трябвало да прави секс с шефа си поне 4 пъти месечно срещу 36 хиляди евро допълнително възнаграждение годишно, пишат италиански издания.

Заместник-областният управител на Абруцо Луиджи Де Фанис, отговарящ за културата в региона, поставил креватните задължения на подчинената си, в замяна на което той трябвало да й предложи длъжност в новия политически кабинет. Самият Де Фанис бил избран в листата на партията на бившия премиер Силвио Берлускони.

32-годишната жена се съгласила на неприличното трудово предложение и отнесла копие от документа в дома си. Благодарение на допълнителната „работа" секретарката си заработвала 3000 евро над месечното си възнаграждение от 1200 евро. Еднократната й секс услуга се оценявала на 750 евро.

Палавата служителка била заловена, след като полицията започнала разследване срещу шефа й за участие в корупционни схеми, а тя била заподозряна в съучастие. Когато полицаите обискирали жилището й, намерили накъсани листи в коша за боклук и внимателно ги събрали. Оказало се, че секретарката се опитала в последния момент да скрие доказателството и е скъсала копието от договора си, като частите изхвърлила в коша за хартия. На разпита жената категорично отхвърлила обвиненията за вземане на рушвети, обаче признала, че е спазвала стриктно договора за сексуални услуги./ lifestyle.bg