Явор Бахаров зубри турски в „Под прикритие”

Изправят къдриците му по три часа на ден за снимките на криминалето

Фризьорите на „Под прикритие" полагат екстремен тест за здрави нерви - три часа на ден е времето, което отделят, за да изправят къдриците на Явор Бахаров. Възпитаникът на Пламен Марков влиза в каста на криминалето като съмнителен тип, който поддържа искрата в българо-турските контрабандни отношения, пише lifestyle.bg.

Четвъртият сезон на сериала ще събере за сефте двамата братя Бахарови на екран. Освен с визия на сводник в елитарен френски бардак Явор ще изненада зрителите и с умения на полиглот, като усвоява за отрицателно време езика на Босфора Бившата муза на Луиза Григорова снима каскада в Истанбул преди седмица, за което се похвали и с пост във Facebook, без да споменава името на продукцията или да пуска издайнически кадър от терен.

В „Под прикритие" влиза и Бойко Кръстанов, който тийнейджърките обикнаха като Дани от „Стъклен дом". Надеждата на Младежкия театър мечтае за кинокариера в Лондон, където вече има назначен агент, но в следващите три седмици остава на родна земя, за да финализира снимките на криминалето.

Ток сред социопатите в обкръжението на Джаро и Иво Андонов ще забие и нова дама. Тя ще бъде изиграна от съвсем млада актриса, а един от ключовите мафиоти в сагата ще хлътне безобразно по нея. Очаква се в близките дни и кривата мутра на рапъра DMX да украси пейзажа в „Под прикритие".

Централен персонаж в предстоящите епизоди ще бъде щерката на Джаро Ния Туджарова. За ролята се спрягаха имената на модели като Венета Харизанова, Бориса Тютюнджиева и светската репортерка Ина Живова, но продуцентите от „Камера" избраха звездата на Театър „София" Йоана Темелкова. Състудентката на Явор Бахаров и Ованес Торосян влезе в сагата без кастинг.

„Трябваше ни човек с опит и същевременно младо и непознато за широката публика лице. Йоана отговаря на всички тези критерии и се справя страхотно на терен", коментираха за „Монитор" от екипа. Темелкова ще стане фактор в гангстерската война на Джаро още в първия епизод.