Николета си купува вота за "Най-красива футболна съпруга"?

След пловдивчанката се нарежда жената на Серхио Рамос - Елизабет Рейес

Николета взе изненадваща преднина в тазгодишната надпревара за „Най-красива футболна съпруга” в анкетата на испанския сайт "El Balon Rosa".

Г-жа Божинова се опитва да си купи вота и да бъде провъзгласена за Номер 1 футбола половинка на WAG 2013, предава ХотАрена.

Въпреки жестоката конкуренция, от много по-сексапилни футболни половинки, Николета изненадващо се озовала на водещо място в класацията.

Последните данни дори я класирали на първо място с 19 процента от общия вот, т.е. 1719 от общо 9118 души са гласували за нашата Николета измежду всички 11 претендентки.

Тези претендентки обаче не са кои да е! Това са все знойни красавици, повечето от които не само достойно могат да се мерят до Николета, но и я превъзхождат в много отношения.

Това са Еванджелина Андерсън – бившата съпруга на полузащитника на Малага Мартин Демикелис, която вече е печелила титлата Най-красива футболна половинка веднъж, Натали Вебер - гаджето на Мауро Сарате, която е веднага след НиЛо.

Още по-шокиращо е, че жената на Серхио Рамос Елизабет Рейес, която е Мис Испания 2006, се нарежда на четвърто място след Николета. Следват невероятно красивата Анн Катрин Брюмел – половинката на Марио Гьорце, журналистката Алесия Вентура – гадже на Филипо Индзаги и др. На последно място засега е моделката Екатерина Зингаревич - съпругата на собственика на Рединг Антон Зингаревич, която също е невероятна красавица.

Как така сред всички изкусителки нашата Николетка се е наредила първа, не е ясно, но пък е доста съмнително.

При последната проверка се установи, че Лозанова вече е преминала на трета позиция със 17% вот след Еванджелина Андерсън и Натали Вебер, които са с по 20% от гласовете.

Дали предстои отново разместване и плаща ли си Николета за него, скоро ще разберем.