Коледа в мъжките очи: Помощ, трябва да взимам подаръци!

В началото на декември едва 4 на сто от господата са готови с подаръците за Коледа

 Светлините са запалени, елхата е наредена с коледни играчки, празнични песни ехтят от всеки ъгъл, но вие все още не сте готови с подаръците.

Ново проучване във Великобритания показа, че започне ли обратното броене до Коледа, мъжете получават истински световъртеж . Всеки пети представител на силния пол пазарува в последни момент, най-често на Бъдни вечер, а 10% дори не си правят труда да купят по нещо за всички. Една пета от мъжете просто дават пари на близките си за празника.

В началото на декември едва 4 на сто от господата са готови с подаръците за Коледа. Една трета обвиняват своята дезориентираност за основната причина за паническото пазаруване в последния момент. Анкета на 2000 възрастни показва още, че една трета от нацията няма доверие на партньора си за пазаруването и никога не оставя на него купуването на подаръци.

Най-популярните подаръци, които правят мъжете са парфюм, диск с музика или бутилка вино. Изненадващо е, че в списъка с топ 10 на мъжките подаръци фигурират видео игри и пижами, а не са малко господата, които купуват чорапи на своите половинки.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен