Кристина Димитрова кори синовете си

Поп изпълнителката Кристина Димитрова почти се ядоса на синовете си, че не обичали публичността

Поп изпълнителката Кристина Димитрова почти се ядоса на синовете си, че не обичали публичността.

„Синовете ми завършиха спортни училища. Големият Димитър се занимава с мъжка мода, фирмени облекла. А малкият продължава да се занимава със спорт. Не ги влече публичността", разкри певицата.

И двамата отказвали участия в предавания. Искали ги дори за модели, защото били красиви, прекрасни мъже, но те пак отказали. Малкият е на 22 години. Именитата им майка пък се чуди защо ли не искали да са известни.

Те са от различни бащи, които също са публични личности - светския хроникьор и текстописец Иван Тенев и футболиста Георги Димитров, затова не желаят да се в светлините на прожекторите", уточни Кристина Димитрова.

Тя мечтаела да живее в чужбина, защото имала любими, топли, места край чуждите морета. След 10-ия ден обаче започвала да я мъчи носталгия. Певицата се похвали, че работи с DJ Стан Колев, който живеел в САЩ и правели миксове на популярни песни и дуети, нейни с Орлин Горанов. Така хитовете да се завъртят отново в родните дискотеки и клубове, за да могат младите да се запознаят с някои евергрийни от родната попмузика.

"Не мога си обясня, защо се държа като тийнейджър, имам много енергия, обичам дискотеки и да танцувам. Виждам се с много млади хора и това по някакъв начин ми дава тонус и енергия. Понякога се случва обратно, аз да ги тонизирам", обясни темпераментната Кристина.