Ивана не може да се влюби

Пловдив Лайф

24-12-2013, 16:49

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Певицата изживява един от най-мъчителните периоди в своя живот

Ивана е ужасно тъжна. Фолк идолът на няколко поколения не може да открие любовта. Вече доста време тя е сама и не само това, а вече е изгубила надежда, че може да се влюби. Ивана вече е загубила вяра в любовта, пише клюки.бг.

В предаването на Сашо Диков хубавицата разкри, че най-вероятно влюбването повече никога няма да и се случи, защото няма мъж, който да и допадне като човек.

Истината обаче е, че критериите на Ивана не са ниски. Тя сподели, че в една любов трябва мъжът да печели повече от жената, защото това го прави по-уверен в силите си и така е и по-привлекателен за дамите. Певицата харесва точно самоуверените господа, които излъчват независимост. Това можело да се постигне най-вече при добро финансово състояние. Имайки предвид високите хонорари, които получава Ивана обаче, трудно ще се намери по-добре печелещ мъж. Явно фолк дивата желае нещо като милионер.

Пловдивчанката скоро ще навърши 45 години. Тя има вече един брак зад гърба си, от който се сдоби с дъщеря си Теодора. Очевидно обаче любовната тръпка повече няма да сполети Ивана.