Кой разведе Барак и Мишел Обама?


Навръх Рождество Христово пакистанско издание "почти разведе" Барак и Мишел Обама, предаде ИТАР-ТАСС. От Белия дом отказаха обаче да коментират информацията, която била изнесена от жълта преса и подчертаха, че по традиция не реагират на подобен род публикации.

Сензационното съобщение за неуредици в първото американско семейство се появиха в изданието "Нейшън" и беше препредадено от някои американски медии. Последните не обърнаха внимание, че не става дума за американското "Нейшън", което излиза за първи път през 1865 г., а за пакистански вестник, посочва БТА.

Според пакистанското издание Барак и Мишел Обама обсъждали възможността за развод и засега оставали заедно само заради дъщерите си Малия и Саша. Пакистанският вестник обаче се позоваваше на в. "Нешънъл инкуайър", който има навика да публикува скандални разкрития за личния живот на звездите и често пъти е бил даван на съд от знаменитости заради неточно представяне на фактите.

Що се касае до Барак и Мишел Обама, двамата и дъщерите им са на ваканция на Хавайските острови и в съвместно обръщение за Коледа те поздравиха сънародниците си за Рождество Христово и предстоящата Нова година, посочва ИТАР-ТАСС.