Николета дразни Алисия и на Коледа

Пловдив Лайф

26-12-2013, 12:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

НиЛо и Валери са на почивка на Малдивите

Вярването, че на Коледа стават чудеса, явно е валидно и за Николета и Валери. Двамата затоплиха отношения по празниците и вече спокойно могат отново да се нарекат гореща двойка.

Семейство Божинови изглади разногласията в брака си на романтична почивчица в Малдивите, където е без дъщеря си Никол. Николета не пропусна да покаже как отново са щастливи като пусна снимки в страницата си във Фейсбук.

Въпреки романтичния миг, плеймейтката не пропусна да подразни съпреницата си Алисия. Под една от разголените снимки на Валери от плажа, Николета написа: "Беше права, "че е верен, мила, той на стила си" да ме обича и прави щастлива...".

"И запомнете от мен, че когато злобно говорят зад гърба ви, значи осъзнават, че нямат дързостта да ви погледнат в очите и се чувстват по-уютно долу в краката ви!", посъветва почитетлите си Божинова, докато ги поздравяваше за Коледа.

За да демонстрира още веднъж социалния си статус и да си събере поредни недоброжелатели, Николета не се посвени да покаже как празнува Коледа - на Малдивите, с пясък на дупето./ Lifestyle.bg