Райна: Питаш ме защо осъмнах с чаша в ръка и защо разбих я след това

Певицата не издържа и се разплака пред приятелите и почитателите си в социалната мрежа и сподели болката, която трови сърцето й

''Питаш ме защо осъмнах с чаша в ръка и защо разбих я след това, по-добре ме виж такава за последен път и тръгни към страшния си ''съд'' ...
След година - две ще минеш тук ТИ, може би, и ще видиш от ''ПОЖАР'' следи, само счупената чаша тъжно ще блести, кой от нас виновен е кажи...'',

написа в страницата  си във фейсбук македонката, а под статуса постна любимата си песен на Лили Иванова „Счупената чаша“.

Преди приятелите й да успеят да попитат какво става, Райна започна да преписва най-силните думи от текста на парчето и да ги предава така, сякаш те най-добре могат да характеризират онова, което бушува в душата й.

"Тази песен я пеех най-много в ''къщата на Брадъра'', но никъде няма и 1 клипче, а все на нея ме избиваше вътре, като факс ми дойде от нищото...Продължава да ме държи, а не бях я слушала последните 13 години изобщо, и изведнъж - хоп !"

И докато някои са убедени, че разочарованието и сълзите на Райна се дължат на избухналата любов към Финдо в Къщата на Big Brother All Stars, то запознати твърдят, че мъжът, по който страда Пилето, е коренно различен.

Става дума за кубинеца Майкъл Фонс, който дълго време ухажвал певицата, но тя го отбягвала, защото е обвързан. Сега обаче Райна решила да го потърси, а той я отсвирил. Дори не се държал любезно с нея, а звучал отчуждено и много грубо.

Точно това за сетен път обезверило и отчаяло Райна, за която празниците поизгубили очарованието си. Може би само верните й приятели ще са тези, които да й вдъхнат надежда.
А ние с нетърпение очакваме новата балада, за която загатва в коментарите под статуса си.