17-годишен с БМВ в луда гонка с полицаите

Крими

27-12-2013, 12:47

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Старица изгоря жива в дома си в кв. Черно море

Екшънът се разиграва посред бял ден в центъра на Бургас

Истински екшън като по филмите разигра в центъра на Бургас 17-годишен тийнеджър с БМВ. Младежът карал бясно по ул. Булаир, когато го засичат униформени от "Пътна полиция". Вместо да спре на палка "стоп" обаче  водачът засилил скоростта си и продължил да се движи по ул. Демокрация с бясна скорост.

Униформените скочили в патрулката и тръгнали след бесния тийнейджър. Той обаче не спрял на призивите по високоговорителя, нито на светлинния и звуков сигнал от страна на полицаите. Докатпо го преследвали момчето извършило няколко нарушения на Закона за движение по пътищата с предпоставки за ПТП.

Гонката приключва на централната ул. Хаджи Димитър № 5, когато водачът все пак решил да спре. След като спрял униформените констатирали, че с автомобила се придвижвали още трима младежи на възраст : 16 и 17 години.

Водачът е тестван с дрегер за употреба на наркотични или упойващи вещества, като апарата отчел положителен резултат за употерба на канабис и метамфетамин. С.И. отказал да даде кръвна проба. Задържан е с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.